Založ si blog

Nepochopené detaily z Večnej Knihy Boha

Čo sa týka večnej knihy nášho Stvoriteľa, je napísané pod inšpiráciou proroka Izaiáša: “Je to tak, ľudia sú len tráva. Tráva ale uschne a kvet zvädne, ale slovo nášho Boha je večné.“ – Izaiáš 40:7, 8. Preto všetky detaily originálne napísané pod vedením Božieho svätého ducha sú absolútne správne a korektné po celú večnosť! Ľudia, ktorí si budú užívať zo života večne, vždy tam náldu nové detaily!

Ale aj dnes v Biblii existujú detaily, ktoré by sa zdali jednoducho pochopiteľné, ale ich pochopenie je nesprávne, aj chybné aj pre vzdelaných teólogov a vzdelávateľov, ktorí učia ostatných. Zoberme si tak známu všeobecnú náuku, ako je Trojica, v ktorú dnes veria milióny nielen kresťanov, ale aj prívržencov iných náboženstiev, ktoré tiež veria v trijice rôznych rozmerov a pôvodov.

Na druhej strane biblia o Ježišovi jednoducho hovorí: “Na počiatku bolo Slovo a Slovo bolo u Boha, a to Slovo bolo bohom. To Slovo bolo na počiatku u Boha.” – Ján 1:1, 2. Takže Ježiš Kristus mal začiatok. Podobne ten istý apoštol Ján vo svojom treťom liste kresťanom píše: “Kto hreší, pochádza z Diabla, lebo Diabol hreší od začiatku.” – 1. Jána 3:8. Je jasné, že Stvoriteľ nestvoril zlého Satana! Ten sa stal takým po čase!

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 121461x
Priemerná čítanosť článkov: 1463x

Autor blogu

Kategórie