Založ si blog

Pravdivá tvorivá spoločnosť už v akcii!

Zmeny v ľudskej spoločnosti sa nikdy neuskutočňovali spôsobom “zdola nahor”, ale to vždy bolo “zhora nadol”! Už na samom začiatku Stvoriteľ všetkého života na nebi aj na Zemi dal úlohu svojmu prvému pozemskému synovi, Adamovi a jeho manželke: 

“A Boh ich požehnal a povedal im: ‚Buďte plodní, množte sa, naplňte zem a podmaňte si ju a vládnite nad…každým živočíchom, ktorý sa pohybuje po zemi’.“ – 1. Mojžišova 1:28. A mali ju uskutočniť pod jeho dozorom!

Netrvalo dlho, keď pod vplyvom jedného z Božích ankejov, cherubínom, podľahli jeho pokúšeniu a obaja neúposlúchli príkaz ich nebeského Otca, zjedli zo zakázaného stromu ovocie a tak prišli ako už hriešní ľudia pod jeho kontrolu!

A presne tak, ako to pokračovalo počas asi šiestich tisícročí, zmeny v živote ľudí na tejto planéte Zem sa vždy uskutočňovali tým istým spôsobom: “zhora nadol”! Napriek tomu, ich Stvoriteľ ich nenechal takto živoriť!

Cez svojho proroka Izaiáša Stvoriteľ sľubuje: “Veď tvorím nové nebesia a novú zem (novú pozemskú tvorivú spoločnosť).” – Izaiáš 65:17. Akékoľvek sľuby o tom, že “spolu vytvoríme novú spoločnosť” sú jednoducho klamlivé pre nevzdelaných ľudí sveta! 

Táto nová tvorivá spoločnosť Stvoriteľa začala s krstom a pomazaním hlavného člena “semena ženy” (1. Mo. 3:15), a skončí so zhromaždením všetkých jej členov, vrátane tých, ktorí pod výrazom “veľký zástup”, prežijú prichádzajúci Armagedon.

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Taká cenzúra nebola ani v komunizme!

31.03.2024

Zatiaľ čo v minulosti existovala cenzúra v takzvaných komunistických štátoch, dnes existuje cenzúra na celom svete! A to dokazuje, že zdrojom komunistickej (lenže aj socialistickej a tiež necistickej) myšlienky je tá identita, impérium, o ktorej prorocky predpovedala Biblia v knihe Daniela, napísaná prorokom Danielom: “Ku koncu ich kraľovania, keď zlo priestupníkov dosiahne [...]

Symbolizmus v biblickej knihe Zjavenie

26.03.2024

Už na samom začiatku inšpirovanej biblickej knihe Zjavenie apoštol Ježiša Krista, Ján, informoval členov duchovného Izraela týmito významnými slovami, aby nebol dôvod na neporozumenie významu poslednej knihy Biblie: “Toto je zjavenie, ktoré dal Boh Ježišovi Kristovi, aby ukázal svojim otrokom, čo sa má zakrátko stať. A Ježiš poslal svojho anjela, prostredníctvom [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 117906x
Priemerná čítanosť článkov: 1456x

Autor blogu

Kategórie