Založ si blog

Predstavivosť je prirodzená ako dýchanie!

Ľudia, ktorí to nevedia alebo na to zabudnú, narážajú na stenu z tehál! Niektorí z nich potom idú k chlastu a drogám, niektorí k násiliu, niektorí do zúfalstva, a poniektorí do zvieracej kazajky prísne sa opakujúceho mechanického života, niektorí na tupú, nudnú pôdu pasivity!

Ľudia nie sú stroje! Ľudia sú kreatívni. Lenže spoločnosti a civilizácie nie sú po určitom bode svojho vývoja nikdy kreatívne! Vyberajú si štandardné tvary a štandardné vzorce myslenia a štandardné organizácie. Tá decentralizácia nie je len ‚silní ovládajú slabých‘. 

Je to vedomý impulz šíriaci sa ako choroba. V priebehu histórie ho vidíte prejavovať sa mnohými podobami. Dnes máme masívny štát dozoru. Je to vyjadrenie ‚štandardného človeka, ktorý musí myslieť a konať určitým spôsobom‘. Predstavivosť to všetko ničí!

Predstavivosť ide všade, kam chcete, a v tomto procese objavíte nápady a sféry, a celú dimenziu a silu, ktorá by inak zostala neviditeľná až do konca času. No toto je prirodzený stav vecí. Všetko ostatné je programovanie. Programovanie prichádza v dvoch formách.

Prvá sa robí jednotlivcovi a druhá čo on robí sám sebe. Každý duchovný systém a učenie v priebehu histórie zahodili predstavivosť a hodili ju na smetisko. Už je dávno čas zvrátiť tento trend. Predstavivosť je tvorivá sila jednotlivca, kľúčom k jeho večnej budúcnosti, šťastiu a slobode.

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 121639x
Priemerná čítanosť článkov: 1466x

Autor blogu

Kategórie