Založ si blog

Ako pravda oslobodzuje veriacich v živote

Večné slová, teraz už nesmrteľného Ježiša Krista, syna Stvoriteľa a Boha Pravdy sú veriacim ľuďom zárukou v živote: “Potom sa Ježiš obrátil k Židom, ktorí mu uverili: ‚Ak zostanete verní môjmu slovu, ste naozaj moji učeníci, a spoznáte pravdu, a pravda vás oslobodí’.“ (Ján 8:31,32) Len jediná kniha na svete, ktorá obsahuje absolútnu Pravdu o všetkom je Biblia, ktorá je dnes dostupná každému obyvateľovi Zeme v jeho jazyku, a same osebe dokazuje skutočnosť, že je knihou Stvoriteľa, aj nášho nebeského Otca!

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 120511x
Priemerná čítanosť článkov: 1452x

Autor blogu

Kategórie