Založ si blog

Kráľ Karol III chce urýchliť Veľký Reset!

Kráľ Charles III plánuje urýchliť Veľký Reset a ďalšie globalistické ciele. Kráľ Karol III, ktorý má byť korunovaný za britského panovníka 6. mája, plánuje urýchliť ciele, ktoré jeho ďalší globalistickí spolupracovníci predložili. Nie je žiadnym tajomstvom, že panovník podporuje programy na zmiernenie zmeny klímy, čo ho radí do rovnakej kategórie ako globalistické Svetové ekonomické fórum (WEF). 

V skutočnosti načrtol 10 krokov, ktoré môže svet urobiť na vyriešenie tohto problému. Tie boli pôvodne už prednesené vo forme prejavu počas samitu WEF Green Horizon vo Švajčiarsku, v novembri 2020. A medzi bodmi, ktoré vtedajší princ uviedol, bolo prijatie spoločných metrík a štandardov, ktoré umožnili informovanejšie hodnotenie dodržiavať udržateľnosť:

“Teraz je čas posunúť sa smerom k jednotným metrikám a globálnym štandardom, aby sme podporili zrýchlený pokrok prostredníctvom jednotného porovnávania“, povedal vtedy Charles. Britská kráľovská osobnosť tiež vyzvala všetky spoločnosti, aby urobili z udržateľných možností dôveryhodné a dosiahnuteľné možnosti pre spotrebiteľov. Potom pokračoval: 

“Keďže spotrebitelia kontrolujú odhadom 60 percent globálneho HDP, ľudia na celom svete majú moc riadiť transformáciu na udržateľné trhy. Musíme lepšie komunikovať so spotrebiteľmi o udržateľnosti tovarov, služieb a investícií, ktoré ponúkame.“ Okrem toho investigatívny reportér Leo Hohmann poznamenal niečo veľmi dôležité z biblického hľadiska:

“Návrhy panovníka by boli naozaj desivé, keby sa niekedy v plnej miere zrealizovali! V zásade neexistuje sloboda v diktatúre zhora nadol, ktorá za nás rozhoduje o tom, ako sa majú prideľovať a používať všetky zdroje celosvetovo“! Lenže tento dodatočný detail len potvrdzuje to, čo Biblia už predpovedala pred viac ako 2 500 rokmi (Daniel 11:40-45)!

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Taká cenzúra nebola ani v komunizme!

31.03.2024

Zatiaľ čo v minulosti existovala cenzúra v takzvaných komunistických štátoch, dnes existuje cenzúra na celom svete! A to dokazuje, že zdrojom komunistickej (lenže aj socialistickej a tiež necistickej) myšlienky je tá identita, impérium, o ktorej prorocky predpovedala Biblia v knihe Daniela, napísaná prorokom Danielom: “Ku koncu ich kraľovania, keď zlo priestupníkov dosiahne [...]

USA Poľsko Duda Trump Stretnutie

Poľský prezident Duda si pochvaľuje priateľské stretnutie s Trumpom

18.04.2024 12:24

Hovorili aj o Dudovom návrhu, aby členovia NATO zvýšili svoje výdavky na obranu na tri percentá svojho hrubého domáceho produktu.

Branislav Zurian

U Zuriana došlo k mnohým zmenám. Boli nevyhnutné, tvrdí Šutaj Eštok

18.04.2024 11:36, aktualizované: 12:27

Zmeny mali podľa ministra vnútra prispieť k ukončeniu vojny v bezpečnostných zložkách.

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 118893x
Priemerná čítanosť článkov: 1450x

Autor blogu

Kategórie