Založ si blog

Čo mal Ježiš na mysli v Lukášovi!

Keď svojim učeníkom povedal: “Ale než sa to všetko stane, ľudia na vás vztiahnu ruku a budú vás prenasledovať, vydajú vás synagógam a uväznia vás. Budú vás vodiť pred kráľov a miestodržiteľov pre moje meno. Tak budete mať príležitosť vydať im svedectvo.” – Lukáš 21:12, 13.

Očividne bezradnosť vedenia SV neurčuje realitu. Len preto, že nejaký výbor ľudí rozhodol, že už nemôže byť ďalšia svetová vojna alebo že znamenia spojené s Kristovou prítomnosťou sa nemôžu prejaviť v budúcnosti, to ešte neznamená, že to tak musí byť! Netreba dodávať, že nečakaný druhý príchod Krista – sprevádzaný povstaním národa proti národu, nedostatkom potravín, globálnymi pandémiami, zrazí národy sveta na kolená. 

Ale to postihne aj Spoločnosť Strážna Veža! Mnohí Jehovovi svedkovia budú klopýtaní. A v čase stanného práva bude práca Jehovových svedkov nepochybne zakázaná. A pretože Jehova Boh umožní Diablovi slobodnú vládu počas nadchádzajúcej hodiny temnoty, osoby, ktoré nie sú úplne oddané Bohu a Kristovi, sa dostanú úplne pod kontrolu démonov, rovnako ako Satan vstúpil do Judáša Iškariotského, aby zradil Krista.

Potom členovia rodiny zradia svojich blízkych a nechajú ich usmrtiť. Už nespočetné množstvo bývalých vylúčených Jehovových svedkov je pripravených na to, aby ich použil Diabol na odovzdanie svojich príbuzných a bývalých spolupracovníkov počas poslednej hodiny. Ale potom budú praví synovia kráľovstva dokonca prenasledovaní lojalistami Strážnej veže!

Tak ako Židia prenasledovali a bili pomazaných Božích synov vo svojich vlastných synagógach; tak aj tí, ktorí sú lojálni Bohu Jehovovi dnes, budú bití a prenasledovaní v ich sieňach kráľovstva. V rámci záverečnej skúšky sa od pravých kresťanov bude vyžadovať, aby vzdorovali autorite Strážnej Veže a vyšli zo spoločnosti SV, ako naznačil apoštol Pavol, v ústrety Ježišovi Kristovi.

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Fico

Premiér vyzval predsedu Najvyššieho súdu, aby poskytol informácie o prerozdeľovaní spisov

24.04.2024 16:51

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 120362x
Priemerná čítanosť článkov: 1450x

Autor blogu

Kategórie