Založ si blog

Pomazaní budú svedčiť vládcom sveta!

“Keď sa zhromaždili, spýtali sa ho: „Pane, obnovíš už v tomto čase kráľovstvo v Izraeli?“ On im odpovedal: „Nie je vašou vecou poznať časy alebo obdobia, ktoré určil Otec vo svojej právomoci. Ale keď na vás príde svätý duch od Boha, dostanete moc a budete mi svedkami v Jeruzaleme, v celej Judei a Samárii a až v najvzdialenejších končinách zeme.“ – Skutky 1:6-8.

Ale tak ako boli učeníci premenení na Turíce, tak je predurčené budúce vyliatie Božieho svätého ducha. Nevykoná však pomazanie. Namiesto toho príde na tých, ktorí už sú pomazaní — premení ich na samotných Kristov; alebo správnejšie povedané, na bratov jedinečného Syna Božieho. Nepovedal apoštol: ‚keď sa zjaví, budeme mu podobní‘?

Podľa Joela Jehova vyleje svojho ducha na synov a dcéry (pomazaných) a sluhov a slúžky (nepomazané). (O týchto veciach som písal v mnohých článkoch). Ovce a kozy budú potom súdené podľa toho, ako sa správajú k zapečateným synom a dcéram Jehovu Boha, ktorí budú potom hladní, bez domova, nahí a uväznení v táboroch FEMA atď. 

Tak ako sám Ježiš stál pred Herodesom a Pilátom a vydal im svedectvo, práve v tomto bezútešnom čase chaosu a zmätku budú odhalení synovia Boží. Boží duch ich pomôže hovoriť pred vládcami Satanovho sveta odsúdeného na zánik. Dvaja svedkovia Zjavenia symbolizujú organizáciu a prácu 7 000 (Zjavenie 11:13), ktorá prichádza! 

Ich svedectvo a správy o tom, že sa zmenili, sú správy, ktoré privedú kráľa severu do genocídneho hnevu – podobne ako Herodes (sprostredkovateľ rímskeho kráľa severu v prvom storočí), ktorý zabil všetky betlehemské nemluvňatá, v snahe o krutú vraždu Jehovovho novonarodeného Syna. V konečnom dôsledku ich nevyhnutné mučeníctvo vyprovokuje Boží hnev v Armagedone.

Poznámka: Ježiš predpovedal, že nestratia ani vlas na hlave. V rovnakom kontexte však povedal, že budú usmrtení. Ako môžu byť tieto dve zdanlivo protichodné tvrdenia pravdivé? Odpoveď je, že sú zachránení nažive prostredníctvom okamžitého vzkriesenia – mihnutím oka sa menia z telesných tvorov na nesmrteľné nebeské bytosti!

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Taká cenzúra nebola ani v komunizme!

31.03.2024

Zatiaľ čo v minulosti existovala cenzúra v takzvaných komunistických štátoch, dnes existuje cenzúra na celom svete! A to dokazuje, že zdrojom komunistickej (lenže aj socialistickej a tiež necistickej) myšlienky je tá identita, impérium, o ktorej prorocky predpovedala Biblia v knihe Daniela, napísaná prorokom Danielom: “Ku koncu ich kraľovania, keď zlo priestupníkov dosiahne [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 119137x
Priemerná čítanosť článkov: 1453x

Autor blogu

Kategórie