Založ si blog

Nebeská žena porodila syna, chlapca

“V nebi bolo vidieť veľké znamenie: Žena bola odetá slnkom, pod nohami mala mesiac, a na hlave korunu z 12 hviezd. Ale bola tehotná, a kričala v pôrodných bolestiach, lebo začínala rodiť,….a porodila syna, chlapca, ktorý má pásť všetky národy železnou palicou. A jej dieťa bolo vytrhnuté k Bohu a k jeho trónu. Žena utiekla na pustatinu, kde jej Boh pripravil miesto, aby ju tam živili 1 260 dní.” – Zjavenie 12:1-6.

Biblická kniha Zjavenie bola daná apoštolovi Jánovi Bohom cez jeho syna Ježiša Krista. prezentovaná jeho anjelom v biblických symboloch o tom, čo sa má stať v “čase konca”, ktorý podľa informácií už uvedených v Biblii bude trvať 1260 dní alebo tri “časy aj pol” až do Armagedonu! Pochopenie týchto symbolov a porozumenie tejto informácii dá nádej pomazaným bratom Krista v čase konca, ktorý je dnes už blízko!

Žena v uvedenej biblickej stati reprezentuje Novú Zmluvu (Galatskýmm 4:24), ktorú Jehova Boh urobil cez Krista so 144 000 adoptovanými, pomazanými synmi (vyvolenými z veriacich, ale nedokonalých ľudí – žien aj mužov – čo vysvetľuje biblický výraz ohľadne narodeného syna-chlapca, pretože aj anjeli sú Boží synovia) Stvoriteľa, Jehovu Boha! Podobne Stará Zmluva Zákona bola reprezentovaná ženou Hagar.

Porodenie syna, chlapca, v knihe Zjavenie je to, o čom Ježiš Kristus oznámil svojim učeníkom, keď im potom povedal: “Preto choďte a robte učeníkov z ľudí všetkých národov, krstite ich v mene Otca a Syna a svätého ducha a učte ich dodržiavať všetko, čo som vám prikázal. Lenže ja budem s vami po všetky dni až do konca tohto usporiadania sveta.“ – Matúš 28:19, 20. Takže “koniec” zvestovania a robenia učeníkov v tomto prípade je narodenie syna, chlapca!

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 121455x
Priemerná čítanosť článkov: 1463x

Autor blogu

Kategórie