Založ si blog

Poviem Vám Božie Sväté Tajomstvo!

“A teraz vám poviem sväté tajomstvo: Nie všetci zomrieme, ale všetci budeme premenení, vo chvíli, v tom okamihu, pri zvuku poslednej trúbky. Trúbka zaznie a mŕtvi budú vzkriesení neporušiteľní, aj my budeme premenení. Pretože to, čo je porušiteľné, si musí obliecť neporušiteľnosť, a čo je smrteľné, si musí obliecť nesmrteľnosť. Ale keď to, čo je porušiteľné, si oblečie neporušiteľnosť, no a čo je smrteľné, si oblečie nesmrteľnosť, splní sa to, čo je napísané: ‚Smrť je pohltená navždy.’” – 1 Korinťanom 15:51-54.

A tak Božie sväté tajomstvo je niečo, čo pochádza od Boha, je ním zadržané až do jeho vlastného času, a je zjavené len tým, ktorým sa to Boh rozhodne oznámiť! Takže žiadne teologické štúdia a meditácie nepomôžu ľuďom pochopit Božie sväté tajomstvá, až kým on sa nerozhodne ich zjaviť, ale len svojim pomazaným adoptovaným synom, aj bratom jeho jedinečného syna, Ježiša Krista! A tak sväté tajomstvo apoštola Pavla je v priamom protiklade s tým, čo učí spoločnosť Strážna veža!

Učia, že väčšina pomazaných bratov Krista, ktorá takpovediac “spala” v smrti od prvého storočia, ale až do ich, no tiež chybného učenia, že začali byť vzkriesení niekedy po roku 1919 alebo tri roky aj pol po Kristovom “neviditeľnom” druhom príchode už v roku 1914! Naproti tomu, apoštol Pavol bol inšpirovaný napísať, toto jemu zjavené sväté tajomstvo, že všetci zo skupiny 144 000 Kristových spolubratov a spolukráľov budú “premenení” v tom istom okamihu!

SV napodobňuje najkritizovanejšiu Vieru!

14.07.2024

No predsa tú vieru, ktorú tvrdo kritizovala počas asi 150 rokov – celosvetové Kresťanstvo! A počas toho istého času ho predstavovali ako protiobraz neverného starovekého Izraela, až do času vydania knihy Čisté Uctievanie, kde sa priznali, že spoločnosť Strážna Veža, sú v skutočnosti protiobrazom neverného starovekého Izraela! Ako? V knihe Čisté Uctievanie na [...]

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

gaza, izrael, palestína

Izraelské nálety zasiahli v Pásme Gazy školu slúžiacu ako úkryt, zahynulo najmenej 30 ľudí

27.07.2024 15:16

Nálety sa udiali v čase, keď sa izraelskí vyjednávači pripravovali na stretnutie s medzinárodnými sprostredkovateľmi, aby prediskutovali navrhované prímerie s Hamasom.

Gare du Nord / Železničná stanica /

Vlaky vo Francúzsku majú stále meškanie, návrat do normálu sa čaká v pondelok

27.07.2024 13:47

Vlakové spojenia medzi Parížom a Nemeckom sa po podpaľačských útokoch podarilo obnoviť.

Orbán

Orbán: Pripravme sa na to, že Ukrajina sa nestane členom EÚ, ani NATO

27.07.2024 13:20

Maďarský premiér podotkol, že v rusko-ukrajinskej vojne majú obe strany brutálne straty, no napriek tomu sa nechcú dohodnúť.

Boris Susko, minister spravodlivosti

EK dala Suskovi mantinely. Odborníci: Je to štandardný postup, ktorý predchádza žalobe. Pellegrini mohol počkať

27.07.2024 12:00

Či bude nakoniec potrebná ďalšia novela, ukáže až čas. Minister Susko si plánuje výhrady s eurokomisiou vydiskutovať, mimoriadna schôdza podľa neho potrebná nebude.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 84
Celková čítanosť: 133900x
Priemerná čítanosť článkov: 1594x

Autor blogu

Kategórie