Založ si blog

Komentár na biblický text – na 3-2-2023

Polobrat Ježiša Krista, učeník Jakub, v prvom storočí napísal pod inšpiráciou list nesúci jeho meno, v ktorom medzi iným spomenul večý zákon a princíp pre všetko Božie stvorenie, anjelov na nebi a ľudí na Zemi: “Podriaďte sa teda Bohu, ale vzoprite sa Diablovi a utečie od vás.” – Jakub 4:7.

Aj keď po tisícročnej vláde Ježiša Krista a jeho 144 000 spoločníkov z neba, ale už ako nesmrteľné bytosti, bude Satan Diabol a jeho démonskí anjelskí spoločníci a všetci ľudiia na Zemi, ktorí ich budú uctievať večne zničení, je nutné si pamätať jednu dôležitú pravdu!

Že význam mena najväčšieho nepriateľa Stvoriteľa a všetkých bytostí Boha, anjelov na nebi a ľudí na Zemi, je Satan – odporca, a Diabol – klamár! Ani odpor voči večnému Zvrchovanému vládcovi vesmíru, Bohu Jehovovi, ani klamstvo v akejkoľvek forme, nebude tolerované!

Komentár Strážnej veže sčasti hovorí: “Čo ak si uvedomíme, že sme už padli do pasce pýchy alebo chamtivosti? Môžeme z nej uniknúť! Apoštol Pavol povedal, že tí, ktorých Diabol „zaživa chytil“, môžu uniknúť z jeho pasce.” (2. Tim. 2:26)

Veľký problém dnes majú všetci svedkovia Jehovu Boha, lebo ich takzvané “apoštolské vedenie” už bolo chytené do tejto pasce Satana Diabla! Už je nemožné pre nich z tej pasce uniknúť, lebo sa postavili nad Ježiša Krista a verejne sa prehlasujú za boha (2. Tes. 2:4!

Teraz organizácia svedkov Jehovových zatvára a potom predáva desiatky kráľovských sál po celej Amerike a Británii a v iných krajinách a nariaďuje miestnym SJ ísť inam, niekedy na značnú vzdialenosť! A nehnuteľnosti (ktoré boli venované Jehovovi) sú ponúkané na predaj za vysokú cenu svetským osobám, lebo sú vo veľmi vhodnej pozícii!

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Taká cenzúra nebola ani v komunizme!

31.03.2024

Zatiaľ čo v minulosti existovala cenzúra v takzvaných komunistických štátoch, dnes existuje cenzúra na celom svete! A to dokazuje, že zdrojom komunistickej (lenže aj socialistickej a tiež necistickej) myšlienky je tá identita, impérium, o ktorej prorocky predpovedala Biblia v knihe Daniela, napísaná prorokom Danielom: “Ku koncu ich kraľovania, keď zlo priestupníkov dosiahne [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 119057x
Priemerná čítanosť článkov: 1452x

Autor blogu

Kategórie