Založ si blog

Pravá tvorivá spoločnosť sa už formuje!

Dnes už nesmrteľný nebeský kráľ, počas svojho krátkeho pobytu na Zemi v prvom storočí nášho letopočtu ako dokonalý muž, Ježiš Kristus, pred vstupom na nebesia po svojej smrti a potom vzkriesení, a zasadnutím po pravej ruke svojho nebeského Otca, zároveň Stvoriteľa všetkého, povedal svojim apoštolom a učeníkom:

“Dostal som všetku moc v nebi a na zemi. Preto choďte a robte učeníkov z ľudí všetkých národov, krstite ich v mene Otca a Syna a svätého ducha a učte ich dodržiavať všetko, čo som vám prikázal. A ja budem s vami po všetky dni až do konca tohto usporiadania sveta.“ – Matúš 28:18-20.

Nová tvorivá spoločnosť na tejto planéte Zem, sa už začína dobrovoľným vzdelávaním pokorných a úprimných (skutočne biblicky veriacich) ľudí podľa učenia Božieho syna a jednosplodeného boha, Ježiša Krista, a v krátkej budúcnosti zložením “maturitných skúšiek” v Armagedone!

SV napodobňuje najkritizovanejšiu Vieru!

14.07.2024

No predsa tú vieru, ktorú tvrdo kritizovala počas asi 150 rokov – celosvetové Kresťanstvo! A počas toho istého času ho predstavovali ako protiobraz neverného starovekého Izraela, až do času vydania knihy Čisté Uctievanie, kde sa priznali, že spoločnosť Strážna Veža, sú v skutočnosti protiobrazom neverného starovekého Izraela! Ako? V knihe Čisté Uctievanie na [...]

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 84
Celková čítanosť: 133842x
Priemerná čítanosť článkov: 1593x

Autor blogu

Kategórie