Založ si blog

Nebudete vlastniť nič a budete šťastní!

Čo môže prinútiť ľudí rôznych národností, vierovyznaní, profesií a sociálneho postavenia z celého sveta, aby sa dobrovoľne spojili na jednej platforme? Čo môže prinútiť všetkých zástupcov 180 krajín, aby každý deň pracovali ako dobrovoľníci na príprave až takéhoto komplexného podujatia? 

Globálna kríza: vojny, epidémie, hrozby hladovania a masového vymierania. Zdá sa vám takýto dôvod dostatočne dôležitý? A to je len špička smrteľného „ľadovca“, ktorý sa črtá. Posledná vojna ľudstva je vojnou proti klíme, ktorá zabíja chudobných aj bohatých všade na svete. 

Už prebieha, berie životy miliónov ľudí, ničí všetko, čo mu stojí v ceste. Pre účastníkov otvoreného medzinárodného online fóra Global Crisis. Naše prežitie je v jednote! Tieto dôvody stačili na to, aby sme dali bokom rozpory a zjednotili sa v záujme informovania celého obyvateľstva Zeme! 

Bez sponzorov, bez reklamy, bez skrytej agendy. Sme umelo rozdelení a nútení bojovať proti sebe. Životu roztriešteného ľudstva hrozí bezprostredná hrozba zničenia. Účastníci Fóra si to uvedomujú, odborníci Fóra to potvrdia vedeckými faktami a očití svedkovia sa podelia o svoje skúsenosti. 

Všetky fakty odzneli počas živého vysielania, 12. novembra 2022, ale so simultánnym tlmočením do 150 jazykov! Ak vo vás ešte zostal zdravý rozum, pridajte sa do fóra! Ak ste pripravení vziať späť zodpovednosť za svoj život, ktorý ste vždy márne presúvali na politikov, majte odvahu!

A dozviete sa pravdu! Našou hlavnou úlohou je dnes vyhnúť sa klimatickej katastrofe, pochopiť skutočný rozsah a príčiny svetových kríz a napokon zvážiť praktické riešenia a východiská zo situácie! Informácia je v súlade s motom K Schwaba: Nebudete vlastniť nič a budete šťastní! 

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 120450x
Priemerná čítanosť článkov: 1451x

Autor blogu

Kategórie