Založ si blog

Dôvod digitálnej meny centrálnych bánk!

Dôvodom digitálnej meny centrálnych bánk dnes je, aby umožnili vládam v skutočnosti kontrolovať, na čo ľudia celosvetovo míňajú svoje osobné peniaze, tak priznáva oficiálny predstaviteľ MMF (Medzinárodného Monetárneho Fondu). Ale i tiež vo svojom prejave na výročnom stretnutí MMF i Svetovej banky 15. októbra zástupca generálneho riaditeľa Bo Li povedal, že CBDC by mohla dokonca i zlepšiť „finančné začlenenie“ prostredníctvom programovateľnosti:

CBDC môže vládnym agentúram celosvetovo aj tým zo súkromného sektora umožniť programovať, lenže zároveň i vytvárať inteligentné zmluvy, umožňovať cielené politické funkcie‘, vysvetlil Li.’Napríklad sociálne dávky, a napríklad spotrebné kupóny a napríklad stravné lístky. Naprogramovaním CBDC môžu byť tieto peniaze presne zamerané na to, akí ľudia môžu vlastniť [CBDC] a na aký druh použitia môžu byť tieto peniaze použité, napríklad na jedlo.

Tu prichádzame konečne k praktickému uplatňovaniu prorockej inšpirovanej biblickej správe, ako ôsmy kráľ knihy Zjavenie dá do praxe každodenného života zákon: “A núti všetkých ľudí, malých i veľkých, bohatých, chudobných, slobodných, otrokov, aby prijali znak na pravú ruku alebo na čelo, aby nikto nemohol kupovať ani predávať, len ten, kto má tento znak: meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena…lebo je to číslo človeka, a to číslo je 666.” – Zjavenie 13:16-18.

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Taká cenzúra nebola ani v komunizme!

31.03.2024

Zatiaľ čo v minulosti existovala cenzúra v takzvaných komunistických štátoch, dnes existuje cenzúra na celom svete! A to dokazuje, že zdrojom komunistickej (lenže aj socialistickej a tiež necistickej) myšlienky je tá identita, impérium, o ktorej prorocky predpovedala Biblia v knihe Daniela, napísaná prorokom Danielom: “Ku koncu ich kraľovania, keď zlo priestupníkov dosiahne [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 119083x
Priemerná čítanosť článkov: 1452x

Autor blogu

Kategórie