Založ si blog

Dôvod digitálnej meny centrálnych bánk!

Dôvodom digitálnej meny centrálnych bánk dnes je, aby umožnili vládam v skutočnosti kontrolovať, na čo ľudia celosvetovo míňajú svoje osobné peniaze, tak priznáva oficiálny predstaviteľ MMF (Medzinárodného Monetárneho Fondu). Ale i tiež vo svojom prejave na výročnom stretnutí MMF i Svetovej banky 15. októbra zástupca generálneho riaditeľa Bo Li povedal, že CBDC by mohla dokonca i zlepšiť „finančné začlenenie“ prostredníctvom programovateľnosti:

CBDC môže vládnym agentúram celosvetovo aj tým zo súkromného sektora umožniť programovať, lenže zároveň i vytvárať inteligentné zmluvy, umožňovať cielené politické funkcie‘, vysvetlil Li.’Napríklad sociálne dávky, a napríklad spotrebné kupóny a napríklad stravné lístky. Naprogramovaním CBDC môžu byť tieto peniaze presne zamerané na to, akí ľudia môžu vlastniť [CBDC] a na aký druh použitia môžu byť tieto peniaze použité, napríklad na jedlo.

Tu prichádzame konečne k praktickému uplatňovaniu prorockej inšpirovanej biblickej správe, ako ôsmy kráľ knihy Zjavenie dá do praxe každodenného života zákon: “A núti všetkých ľudí, malých i veľkých, bohatých, chudobných, slobodných, otrokov, aby prijali znak na pravú ruku alebo na čelo, aby nikto nemohol kupovať ani predávať, len ten, kto má tento znak: meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena…lebo je to číslo človeka, a to číslo je 666.” – Zjavenie 13:16-18.

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52, aktualizované: 12:18

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 121363x
Priemerná čítanosť článkov: 1462x

Autor blogu

Kategórie