Založ si blog

Abdiášovo prorocké videnie konca!

Najkratšia kniha Svätých Písiem Jehovu Boha, Abdiáš, má len jednu kapitolu s dvadsať jeden veršami! Preto je najkratšou knihou Božej Svätej Knižnice! Druhá najkratšia kniha Biblie je kniha nevlastného brata Ježiša Krista, učeníka Júdu, s jednou kapitolou, no len s dvadsaťštyrmi veršami. Kniha Abdiáš začína inšpirovanźmi slovami: 

“Abdiášovo Videnie:Toto hovorí Zvrchovaný Pán Jehova o Edome: “Počuli sme správu od Jehovu,medzi národy bol vyslaný posol a volá:‚Vstaňte, vytiahnime proti nemu do boja!’“ …Tvoje opovážlivé srdce ťa oklamalo, teba, ktorý bývaš v skalných trhlinách,vysoko v horách. Hovoríš si v srdci:‚Kto ma zvrhne na zem?’”  – Abdiáš 1:1-3. 

Celá kniha pojednáva o bratoch-dvojičkách, Ezauovi a Jakobovi, dvoch synoch Izáka a Rebeky. Aj keď Ezau sa narodil prvý, Biblia  hovorí: Potom prvý vyšiel celý červený a bol ako odev z vlasov, preto ho nazvali Ezau. Potom vyšiel jeho brat a jeho ruka sa držala Ezauovej päty, preto mu dal meno Jakob (čo znamená zástupca).

Plné splnenie tejto knihy o Ezauovi a Jakobovi má čas pred koncom alebo pred druhým príchodom Ježiša Krista. Ezau reprezentuje hlavnú časť pomazaných bratov vo vedení SV, zatiaľ čo Jakob verných pomazaných, ktorí sa v konci odpoja od SV a preto budú prenasledovaní staršími zo SV! Kniha sa končí inšpirovanými slovami:

Záchrancovia vystúpia na vrch Sion (to jest nebeský Sion alebo nebeské kráľovstvo),aby súdili hornatý kraj Ezaua (odpadlícku časť Božej organizácie, ktorá na samom konci bude prenasledovať verných “záchrancov-spasiteľov” nebeského Kráľovstva), a Jehova bude vládnuť ako kráľ.” – Abdiáš 1:21.

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25, aktualizované: 10:13

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 120920x
Priemerná čítanosť článkov: 1457x

Autor blogu

Kategórie