Založ si blog

SV napodobňuje najkritizovanejšiu Vieru!

No predsa tú vieru, ktorú tvrdo kritizovala počas asi 150 rokov – celosvetové Kresťanstvo! A počas toho istého času ho predstavovali ako protiobraz neverného starovekého Izraela, až do času vydania knihy Čisté Uctievanie, kde sa priznali, že spoločnosť Strážna Veža, sú v skutočnosti protiobrazom neverného starovekého Izraela! Ako?

V knihe Čisté Uctievanie na strane 174 v rámčeku 16A to vysvetľujú (sa nepriamo aj priznávajú), s týmto vysvetlením: “Jeruzalém bol istý čas centrom čistého uctievania a časom, sa jeho obyvatelia stali odpadlíkmi. Ale naproti tomu, takzvané celosvetové kresťanstvo nikdy neuctievalo Boha čistým spôsobom. Od svojho vzniku vo štvrtom storočí n. l. vždy vyučovalo falošné náuky!”

Pravdaže, veľká väčšina svedkov Jehovových si to dodnes ale neuvedomila, vďaka neutíchajúcej manipulácii vedúcim zborom, ktorú spoločnosť Strážna Veža neustále uplatňovala rôznymi spôsobmi, vrátane okultnými, ale aj magických subliminálnymi obrázkami v ich publikáciach! Stačí si ľahko vyhľadať na internete pod nadpisom subliminálne obrazy Strážnej Veže! Tu je jeden príklad: 

Exkluzívny teológ dekonšpiruje zlo sveta

19.08.2024

Sám o sebe informuje publikum – som dekonšpirátor, resp. mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách… …Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od [...]

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

leto, horúčavy, turecko

Tohtoročné leto bolo najteplejšie v histórii meraní, uviedol Copernicus

06.09.2024 06:52

Extrémne počasie má dopady na ľudské životy, varujú klimatológovia a naliehajú na prijatie opatrení na zníženie emisií skleníkových plynov.

Georgia, streľba, Colt Gray

Polícia zadržala otca 14-ročného podozrivého z vrážd na strednej škole v Georgii

06.09.2024 06:35

Päťdesiatštyriročný Colin Gray je obvinený z neúmyselného zabitia, vraždy a týrania detí.

SR MV polícia bomby školy vyhrážky BAX

Bombové hrozby každý deň. Prečo sú cieľom školy? Evakuácia nie je všeliek na každú hrozbu, hovorí expert

06.09.2024 06:00

Niektoré školy zatvorili svoje brány a vyučovanie zrušili aj v piatok.

Malaysia National Day

Blanár napráva Dzurindove chyby v ekonomickej diplomacii, významný minister najväčšieho afrického štátu ho však obišiel

06.09.2024 06:00

Úspešný vstup Slovenska do EÚ a NATO sa spája s Mikulášom Dzurindom, ale na druhej strane urobil veľké prešľapy na poli hospodárskej diplomacie.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 137903x
Priemerná čítanosť článkov: 1622x

Autor blogu

Kategórie