Založ si blog

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo nákaze, ale vyvolali nespočetné množstvo vedľajších účinkov. Okrem tých, ktorí mali okamžité nežiaduce reakcie, vrátane smrti, sa aj po rokoch prejavujú zdravotné komplikácie, ako napríklad rakovina rýchlej konzumácie, takzvaná turbo rakovina. Napriek tomu tí, ktorí sa rozhodli vyhnúť sa injekciám, boli démonizovaní, ako keby predstavovali zdravotné riziko pre očkované osoby. Členom SV boli tak dôkladne vymyté mozgy, že toto nepochopiteľné šialenstvo stále prevláda.

Zdá sa, že dnes vedúci zbor Strážnej Veže vykonáva určite definitívnu kontrolu škôd, ktoré spôsobili členom spoločnosti, za určité peňažné hodnoty od SZO! Vyhlásenie v texte (na verš v Skutkoch apoštolov 24:16) o milovaní a rešpektovaní tých, ktorí sa rozhodnú pre svoje zdravie, je očividným úsilím potlačiť prenasledovanie neočkovaných, ktoré spustilo nehanebné schválenie Svetovej zdravotníckej organizácie a jej smrtiacej medicíny zo strany vedúceho zboru. Mimochodom, rovnako ako v ľudskom zákone, pre vraždu u Jehovu Boha neexistuje žiadna premlčacia lehota. Vedenie Jehovových svedkov sa pred Bohom previnilo krvou. Nastáva deň zúčtovania! Už prichádza, už je blízko: 

“Beda spurnému, poškvrnenému mestu (neverný Jeruzalem, ktorého protiobraz je dnešná SV), ktoré utláča svojich obyvateľov! Ktoré nepočúva, neprijíma napomenutie, nedôveruje Jehovovi, nepribližuje sa k svojmu Bohu. Jeho kniežatá sú ako levy revúce uprostred neho. Jeho sudcovia sú ako vlci, ktorí večer loviaa do rána nechajú len ohlodané kosti.Jeho proroci sú bezočiví zradcovia. Jeho kňazi znesväcujú, čo je sväté, porušujú zákon. Jehova, ktorý v ňom prebýva, je spravodlivý, nekoná zlo.Ráno čo ráno oznamuje svoje súdy, sú ako denné svetlo, ktoré nikdy nezlyhá.Ale skazený nepozná hanbu.”Sofoniáš 3:1-5.

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Taká cenzúra nebola ani v komunizme!

31.03.2024

Zatiaľ čo v minulosti existovala cenzúra v takzvaných komunistických štátoch, dnes existuje cenzúra na celom svete! A to dokazuje, že zdrojom komunistickej (lenže aj socialistickej a tiež necistickej) myšlienky je tá identita, impérium, o ktorej prorocky predpovedala Biblia v knihe Daniela, napísaná prorokom Danielom: “Ku koncu ich kraľovania, keď zlo priestupníkov dosiahne [...]

Čaňa

Po požiari príbytkov v Čani umiestnili v miestnej telocvični 45 ľudí vrátane 24 detí

01.05.2024 14:57

Obec podľa starostu zatiaľ mimoriadnu situáciu neplánuje vyhlásiť.

Sopka / Erupcia / Ruang /

Indonézska sopka Ruang chrlí do vzduchu horúce oblaky dymu a popola

01.05.2024 14:39

Úrady vyzvali ľudí, aby dodržiavali vzdialenosť aspoň sedem kilometrov od kráteru sopky.

Jicchak Herzog / Antony Blinken /

Nadišiel čas na dohodu o prímerí, vyhlásil v Izraeli americký šéf diplomacie Blinken

01.05.2024 14:16

Vyjednávači - Egypt, Katar a Spojené štáty - stále čakajú na reakciu Hamasu na najnovšiu verziu návrhu dohody o prímerí.

Taiwan / Vojenské cvičenie /

Taiwan je v pohotovosti pred manévrami Pekingu po prezidentskej inaugurácii

01.05.2024 14:03

Čína považuje samosprávny Taiwan za svoju odštiepeneckú provinciu a jeho zjednotenie chce v prípade potreby dosiahnuť aj vojensky.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 121233x
Priemerná čítanosť článkov: 1461x

Autor blogu

Kategórie