Založ si blog

Kto vás neustále klame o vašom zdraví?

Modernú dennú medicínu založil John D. Rockefeller (1839 – 1937), ktorý nevedel nič o medicíne, ale… vlastnil ropu, veľa a veľa ropy. Povedal svetu, že všetky liečebné postupy by mali byť založené na rope. A v dôsledku toho sa stal najbohatším človekom na celom svete. Takže loboval a tiež podplácal vlády, zdravotnícke agentúry, regulátory, univerzity atď. Vydal sa na misiu, aby sa zmocnil úplnej kontroly nad celým svetovým medicínskym priemyslom a obrátil ho hore nohami, od prírodnej, skutočne liečivej starostlivosti, ktorá nemá prakticky žiadne vedľajšie účinky.

Až po lieky vyrobené z  vysoko toxických  petrochemických látok, ktoré majú veľa – často smrteľných – vedľajších účinkov. Viac ako 40 000 ľudí zomiera každý rok v dôsledku farmaceutických liekov len v Spojených štátoch. Vo svete zomiera 1 400 000 ľudí na nežiaduce udalosti spôsobené farmaceutickými medicinálnymi liekmi. Tak žid Rockefeller splnil svoje poslanie tým, že kúpil celý medicínsky vzdelávací priemysel, takže chladne diktoval miliónom lekárov a sestier, čo majú robiť, zatiaľ čo on sám nemal žiadne medicínske vzdelanie a robil to výlučne z chamtivosti. 

“Vtedy tých 24 starších, ktorí sedeli pred Bohom na svojich trónoch, padlo na tvár a uctievalo Boha so slovami: „Ďakujeme ti, Bože Jehova, Všemohúci, ktorý si, aj ktorý si bol, lebo si sa ujal svojej veľkej moci, a začal si vládnuť ako kráľ. No národy sa rozhnevali, prišiel tvoj hnev, určený čas súdiť mŕtvych a odmeniť tvojich otrokov prorokov a svätých a tých, ktorí sa boja tvojho mena, malých i veľkých, a zničiť tých, ktorí ničia zem.“Zjavenie 11:16-18.

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Partizánske / Prietrž mračien / Potopa / Pes /

Stačilo 15 minút. Po prietrži mračien vytopilo časť Partizánskeho, vyhlásili mimoriadnu situáciu

05.05.2024 10:42

Okrem mimoriadnej situácie vyhlásili aj tretí stupeň povodňovej aktivity.

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.

Willy Brandt / Günter Guillaume /

Špión Stasi Guillaume stál pred 50 rokmi za odstúpením kancelára Willyho Brandta

05.05.2024 09:50

Keď 24. apríla 1974 zatkli v Bonne pracovníka úradu spolkového kancelára Güntera Guillauma, jeden z najväčších škandálov v Nemeckej spolkovej republike bol na svete.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Šéfka WFP McCainová: Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor

05.05.2024 08:50, aktualizované: 09:22

Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor, vyhlásila riaditeľka Svetového potravinového programu (WFP) Cindy McCainová.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 121683x
Priemerná čítanosť článkov: 1466x

Autor blogu

Kategórie