Založ si blog

Strážna Veža v panike celosvetovo!

Aktivisti v Japonsku teraz odsudzujú porušovanie ľudských práv voči deťom v rámci Jehovových svedkov. Vláda berie odsudzované porušenia vážne a záujem verejnosti je vysoký. Organizácia Jehovových svedkov Strážna veža medzitým v panike reaguje!

e-maile , ktorý sme dostali od 1. decembra, sa zdá, že Stredoeurópska pobočka v Selters, DE, poslala žiadosť o pomoc členom v dôležitých funkciach: „Hľadáme pozitívne vyjadrenia od úradov, ale aj od odborníkov, ako sú riaditelia škôl, učitelia, profesori a akademici. 

Ak je to možné, na oficiálnom hlavičkovom papieri by ste sa mali o Jehovových svedkoch vyjadrovať pozitívne: o svojich skúsenostiach s výchovou detí, o materiáloch organizácie pre deti alebo o pozitívnom prínose mladých Jehovových svedkov v spoločnosti. 

Dôvodom tejto žiadosti je znepokojujúci vývoj v Japonsku, ale krajina by nemala byť menovaná.” Zdá sa, že tento zdanlivo bezmocný list je reakciou organizácie na dobrú prácu japonských advokátov, ktorí odsudzujú porušovanie ľudských práv v rámci organizácie Jehovových svedkov – a sú vypočutí štátom a spoločnosťou!

A nie bezdôvodne povedal tieto absolútne pravdivé slová Ježiš Kristus nielen pre svojich apoštolov a učeníkov, ale aj pre obyvateľov celého sveta, minulého, a súčasneho, ale i budúceho: “Nič nie je skryté, čo nebude odhalené. Nič nie je utajené, čo nevyjde najavo. Kto je ochotný počúvať, nech počúva.“ – Marek 4:22, 23.

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Petr Pavel

Český prezident Pavel podpísal partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

29.04.2024 14:29

Pri osvojovaní detí sa na nich budú vzťahovať isté obmedzenia.

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 120941x
Priemerná čítanosť článkov: 1457x

Autor blogu

Kategórie