Založ si blog

Použije prefíkanosť aj klam, aby uspel!

Čo sa týka Britského Impéria, ktoré dnes skryte vládne celému svetu a ženie ho do svojho peňažného a politického otroctva vrátane takých opatrení, ako je pandémia a burcovanie národov do tretej svetovej vojny, biblické proroctvo to predpovedalo pred viac ako 2 500 rokmi v knihe Božieho proroka Daniela touto inšpirovanou správou:

“Ku koncu ich kraľovania, zlo priestupníkov dosiahne vrchol, keď povstane krutého výzoru kráľ, bude rozumieť záhadným výrokom. Získa veľkú moc, no nie vlastnou silou. On prinesie neobyčajnú skazu, a bude úspešný, bude konať účinne. A zničí mocných i národ svätých. Úspech dosiahne podvodom a ľsťou. A bude sa v srdci vyvyšovať a v čase bezpečia zničí mnohých. Postaví sa tak dokonca proti Kniežaťu kniežat, ale bude zlomený bez ľudského zásahu.” – Daniel 8:23-25.

V posledných rokoch sme boli vystavení podvodom vo veľkom meradle. V USA boli posledné prezidentské voľby otvorene ukradnuté. Celý svet bol oklamaný, aby uvalil nezmyselné blokády a prijal potenciálne smrtiace vakcíny. Pravdovravci boli, ale aj sú prenasledovaní, deplatformovaní, a aj horší. Existuje staré príslovie, že prvou obeťou vojny je pravda. 

Táto axióma sa ukázala ako pravdivá, pretože všetko o vojne na Ukrajine, a teraz v Palestíne, ktoré prichádza z mainstreamových médií, je lož. A fujavica klamstiev teraz priviedla popredné svetové jadrové mocnosti na pokraj otvoreného konfliktu. No lenže teraz, keď je ukrajinská armáda vyhladená na bojisku, môžeme očakávať, že Amerika bude prinútená spáchať národnú samovraždu ponorením do vojny s Ruskom i Čínou.

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 120923x
Priemerná čítanosť článkov: 1457x

Autor blogu

Kategórie