Založ si blog

Očakávame druhý príchod Ježiša Krista 2

Druhý príchod Ježiša Krista, stále ešte v budúcnosti, je neoddeliteľne spojený s takými niekoľkými udalosťami, ktoré budú charakterizovať koniec tohoto pozemského súčasného nespravodlivého a neľudského systému vecí, pod kontrolou Božieho a nášho najväčšieho nepriateľa, spurného nebeského cherubína, ktorý sa stal Satanom Diablom:

“Nech sa vaše srdce neznepokojuje. Verte v Boha a verte aj vo mňa. V dome môjho Otca je veľa miesta na bývanie. Keby to bolo inak, povedal by som vám to. A odchádzam, aby som vám pripravil miesto. Keď odídem a pripravím vám miesto, prídem opäť a prijmem vás k sebe, aby ste boli aj vy tam, kde som ja.” – Ján 14:1-3.

S druhým príchodom Ježiša Krista začne súd Jehovu Boha, cez jeho syna, nebeského kráľa, ktorý podľa slov apoštola Petra začne s Božím národom! Zároveň Satan Diabol s jeho démonmi bude zvrhnutý na Zem! Tak začne Veľké Súženie, ktoré bude skrátene na úkor Božích pomazaných duchovných synov, ktorí budú oznamovať správu svetu počas troch rokov aj pol!

Táto udalosť bola predpovedaná Kristom slovami: “Nie je vašou vecou poznať časy alebo obdobia, ktoré určil Otec vo svojej právomoci. Ale keď na vás príde svätý duch, dostanete moc, ale potom mi budete svedkami v Jeruzaleme, a aj v celej Judei a Samárii a až v najvzdialenejších končinách zeme.” – Skutky 1:7, 8. Ako odpoveď na usmrtenie jeho 7 000 pomazaných synov, Jehova prinesie Armagedon!

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 120936x
Priemerná čítanosť článkov: 1457x

Autor blogu

Kategórie