Založ si blog

Toto sa ale vôbec nedá vymyslieť!

Vakcíny proti Covid-19, ale aj nesprávna interpretácia vnímaných vedľajších účinkov, jasnosť o bezpečnosti vakcín a primerané myšlienky k tejto téme sú vyjadrené v nesledujúcich slovách:

V ére Covid 19 a programov masového očkovania je hnutie proti očkovaniu na celom svete v súčasnosti na vrchole všetkých čias veľmi vysoká. Veľkú časť tohto výnimočného antivakcinačného sentimentu ale možno pripísať údajným vedľajším účinkom, ktoré sa aj udržiavajú na sociálnych médiách od antivakcinačných skupín. A preto šírenie strachu a dezinformácií, ktoré šíria ľudia bez vedeckého vzdelania, aby terorizovali ľudí, aby zostali neočkovaní, nielen spôsobuje, že ľudia už zostávajú náchylní na prepuknutie vírusu, ale môže spôsobovať aj viac vedľajších účinkov pozorovaných v procese očkovania. A tento krátky prehľad ponúkne veľké údaje, ktoré môžu preukázať, že dezinformácie udržiavané antivakcinačným hnutím môžu spôsobiť viac úmrtí a vedľajších účinkov! Urobil sa mini prehľad publikovanej literatúry a zistilo sa, že duševný stres jednoznačne spôsobuje vazokonstrikciu a arteriálne zúženie krvných ciev! 

Preto, ak sú jedinci v panike, znepokojení, stresovaní alebo vystrašení z očkovania, ich telesné tepny sa zúžia a zmenšia sa približne v čase podania vakcíny. A tento biologický mechanizmus (zovretie žíl, a tepien i ciev pri duševnom strese) je najpravdepodobnejšou príčinou vzniku tých krvných zrazenín, mŕtvice, infarktu, závratov, mdloby, rozmazaného videnia, straty čuchu, ale aj chuti krátko po podaní vakcíny covidu-19. No ale extrémny psychický stres pacienta možno s najväčšou pravdepodobnosťou pripísať takejto taktike vyvolávania strachu a zároveň toho zastrašovania, ktoré používajú rôzne antivakcinačné skupiny. Cieľom tohto celého dokumentu nie je možné vylúčiť alebo ešte vysvetliť každý pozorovaný vedľajší účinok, ale je vysoko pravdepodobné, že aj mnohé zjavné vedľajšie účinky pozorované krátko po tom, čo subjekt dostal vakcínu, a mohli by byť výsledkom obmedzeného alebo preťaženého prietoku krvi pacienta z krvných ciev alebo arteriálnej zúženosti, spôsobenej emocionálnym stresom alebo placebom na základe strachu z vakcín!

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

Taká cenzúra nebola ani v komunizme!

31.03.2024

Zatiaľ čo v minulosti existovala cenzúra v takzvaných komunistických štátoch, dnes existuje cenzúra na celom svete! A to dokazuje, že zdrojom komunistickej (lenže aj socialistickej a tiež necistickej) myšlienky je tá identita, impérium, o ktorej prorocky predpovedala Biblia v knihe Daniela, napísaná prorokom Danielom: “Ku koncu ich kraľovania, keď zlo priestupníkov dosiahne [...]

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

František Oľha, Jozef Božik

Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

18.04.2024 17:24

Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa nebudú opravovať ani mosty.

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 118937x
Priemerná čítanosť článkov: 1450x

Autor blogu

Kategórie