Založ si blog

Amerika sa rozpadá – podľa proroctva!

Zrútené mosty, prehýbajúce sa cesty, prehriate železnice, zhoršujúce sa elektrické vedenia, kontaminované vodovodné vedenia, zastaraná verejná doprava, preťažené energetické siete, starnúce prístavy a vodné cesty, nebezpečné tunely a diaľnice a špinavé alebo nedostatočné telekomunikačné aktíva sa stávajú častými znakmi amerického spôsobu života, okrem mnohých iných!

Ak je veľký národ žalostne nepripravený na to, aby sa vysporiadal s klimatickými katastrofami, ako sú záplavy, hurikány, požiare a suchá, napriek stovkám miliónov dolárov daňových poplatníkov, ktoré boli prisľúbené na podporu problémov národnej infraštruktúry, je to preto, že politici naprieč politickým spektrom sklamali všetkych obyvateľov najväčšej krajiny sveta! Ale biblické proroctvo sa splňuje:

„Vtedy som videl, ako z mora vystupuje divé zviera, ktoré malo desať rohov a sedem hláv. Na rohoch malo desať diadémov a na hlavách rúhavé mená…Jedna z jeho hláv vyzerala ako smrteľne zranená, ale jeho smrteľná rana sa zahojila. Celá zem šla s obdivom za divým zvieraťom!“ – Zjavenie 13:1-3.

Divé zviera v proroctve Zjavenia reprezentuje ľudské vlády-impéria, počnúc Egyptom, Asýriou, Babylonom, Médo-Perziou, Gréckom, Rímom a poslednou, a siedmou, Anglo-Americkou svetovou veľmocou, ktorá od prvej svetovej vojny kontroluje celý svet, ale v súčasnosti, podľa už viditeľných znakov sa blíži ku svojmu koncu!

Exkluzívny teológ dekonšpiruje zlo sveta

19.08.2024

Sám o sebe informuje publikum – som dekonšpirátor, resp. mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách… …Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od [...]

SV napodobňuje najkritizovanejšiu Vieru!

14.07.2024

No predsa tú vieru, ktorú tvrdo kritizovala počas asi 150 rokov – celosvetové Kresťanstvo! A počas toho istého času ho predstavovali ako protiobraz neverného starovekého Izraela, až do času vydania knihy Čisté Uctievanie, kde sa priznali, že spoločnosť Strážna Veža, sú v skutočnosti protiobrazom neverného starovekého Izraela! Ako? V knihe Čisté Uctievanie na [...]

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Boris Kollár

Boris Kollár chystá návrat do veľkej politiky

05.10.2024 07:05

Hnutie Sme rodina po prehratých parlamentných voľbách potrebovalo čas na konsolidáciu, povedal Boris Kollár.

Náboženstvo / Kresťanstvo / Cirkev / Kríž / Modlitba / Viera /

Varšavský arcibiskup vyzval na povinnú výuku náboženstva, aby mladí lepšie porozumeli svetu

05.10.2024 07:00

Varšavský arcibiskup kardinál Kazimierz Nycz vyzval na to, aby sa teraz nepovinná výučba náboženstva stala povinnou pre všetkých žiakov.

New York, One World Observatory, One World Trade Centre, WTC, vyhliadková plošina, Manhattan, Ground Zero

USA neobnovia právny štatút pre státisíce migrantov

05.10.2024 06:48

Administratíva amerického prezidenta Joea Bidena neobnoví program dočasného humanitárneho vstupu pre státisíce migrantov.

Trump

Trump: Izrael by mal zasiahnuť iránske jadrové zariadenia

05.10.2024 06:09

Donald Trump vyhlásil, že Izrael by mal v reakcii na nedávny raketový útok islamskej republiky zaútočiť na iránske jadrové zariadenia.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 86
Celková čítanosť: 141801x
Priemerná čítanosť článkov: 1649x

Autor blogu

Kategórie