Založ si blog

Základy summitu OSN na rok 2024

Inými slovami sa už rozhodlo, ako bude fungovať celosvetová vláda pod taktovkou OSN v krátkej budúcnosti, a ohľadne tohoto rozhodnutia, o nás všetkých, bez nás všetkých, už bola dopredu vybudovaná aganda o tom, ako to bude fungovať a v celku vyzerať:

75. výročie Organizácie Spojených národov sa v júni r. 2020 pripomenulo vyhlásením členských štátov, ktoré zahŕňalo 12 zastrešujúcich záväzkov, lenže spolu so žiadosťou generálnemu tajomníkovi o odporúčania na riešenie súčasných aj budúcich výziev. 

V septembri r. 2021 generálny tajomník zareagoval svojou správou Naša spoločná agenda, ktorá bola varovným signálom s cieľom urýchliť implementáciu cieľov trvalo udržateľného rozvoja a podporiť záväzky obsiahnuté v deklarácii výročia OSN 75. 

V niektorých prípadoch návrhy riešili medzery, ktoré sa objavili od roku 2015 a ktoré si už vyžadovali nové medzivládne dohody. Správa preto vyzývala na Summit budúcnosti vytvoriť nový konsenzus o pripravenosti na budúcnosť, ktorá je plná rizík, i príležitostí!

Valné zhromaždenie privítalo predloženie „bohatej a zásadnej“ správy a súhlasilo s tým, že samit sa bude konať 22. – 23. septembra 2024, ktorému bude predchádzať stretnutie ministrov v roku 2023. Plán bude schválený akčným paktom pre všetky vlády sveta!

https://www.un.org/en/common-agenda/summit-of-the-future

Obsahuje Starý Zákon mystické pravdy?

20.04.2024

Mylná predstava, napríklad podľa kabalistov je, že Tóra alebo Mojžišovský Zákon obsahuje skryté posolstvá Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom. Skutočnosť je diametrálne iná, podľa inšpirovaných slov samého Mojžiša, ktorý zaznamenal Tóru, a uviedol, že jej posolstvo je jasné a prístupné všetkým, nie je skryté v nejakom mystickom kóde: “Tieto [...]

Vedúci zbor Strážnej Veže nepozná hanbu!

18.04.2024

Uplynuli štyri roky, odkedy sa pandémia rozpútala ako zásterka na napumpovanie biliónov do finančného systému, ktorý vybuchol v septembri 2019. Potom už vyvinuté vakcíny boli uvedené na trh v roku 2021. Možno jednoznačne povedať, že vakcíny, čo Strážna Veža bezvýhradne podporila, nie sú ani bezpečné, ani účinné. A nielenže tieto injekcie nezabránili infekcii alebo [...]

Kto je protiobrazom neverného Izraela!

11.04.2024

V knihe pod názvom Čisté Uctievanie, vydanej spoločnosťou Strážna Veža v roku 2018, na strane 174 v rámčeku pod názvom Bol neverný Jeruzalem predobrazom takzvaného kresťanstva, sa medzi iným uvádza toto vysvetlenie ohľadne starovekého neverného Jeruzaléma v porovnaní s dnešným celosvetovým Kresťanstvom: “V minulosti sa v našich publikáciách tvrdilo, že odpadlícky [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

istrazca

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 83
Celková čítanosť: 120921x
Priemerná čítanosť článkov: 1457x

Autor blogu

Kategórie