Dnešné odpadlíctvo vedúceho zboru SV!

25. februára 2024, istrazca, Biblia život

Súčasné udalosti, oznámenia vedúceho zboru Strážnej Veže nás priviedli k rozhodnutiu, že nemôžeme podporiť to, čo považujeme za odpadnutie od pravého uctievania, ako je opísané v Biblii Ježišom Kristom a ako sa toho kresťania v prvom storočí stránili! 

Dokonca aj biblické princípy, ako boli vyučované a publikované pred COVID 19, sú bez komentára alebo tiež bez dôvodu porušované práve tými, ktorí tieto princípy predtým propagovali. Pozri odsek 12, kapitolu 7 knihy „Zostaň v Božej láske“: 

“Naozaj sa Jehova zaujíma o naše rozhodnutia vo veciach svedomia? Áno, robí to! Jehova sa zaujíma o naše myšlienky a pohnútky. (Prečítajte Príslovia 17:3 a 24:12) A keďže je to tak, keď sa rozhodujeme o lekárskej liečbe, musíme sa modliť o Jehovovo vedenie a skúmať liečbu… 

…Potom pri rozhodovaní používame naše biblicky vyškolené svedomie. Nemali by sme druhých opýtať, čo by robili oni, keby boli v našej situácii, ani by sme sa nemali snažiť ovplyvniť ich rozhodnutie. Každý kresťan „ponesie svoj vlastný náklad!“ — Galaťanom 6:5; Rimanom 14:12.