Boží posledný súd začne Strážnou Vežou!

24. februára 2024, istrazca, Biblia život

Túto rýchlo sa blížiacu skutočnosť, predpovedanú mnohokrát v inšpirovaných Svätých Písmach Božími prorokmi, starovekými i kresťanskými apoštolmi a prorokmi, potvrdil i apoštol Peter vo svojom prvom liste svojim pomazaným bratom a sestrám týmito jasnými varovnými slovami:

“Lenže, nech nikto z vás netrpí ako vrah, zlodej, zločinec alebo ako ten, čo sa mieša do cudzích záležitostí…Lebo nastal určený čas, aby sa začal súd, a to od Božieho domu. Ak sa začína od nás, ako sa to skončí s tými, ktorí nepodriaďujú svoj život Božej dobrej správe?” – 1. Petra 4:17.

No to ale znamená, že v protiklade s učením vedúceho zboru Strážnej Veže, že koniec súčasného sveta začne s Veľkým Súženim na celý svet, Božie inšpirované Sväté Píísmo poukazuje na celkom inú skutočnú situáciu celosvetovo! A SV zároveň opovážlivo klame svoje zmanipulované ovečky, ktoré im veria akoby to bolo od samého Boha Jehovu!

Inými slovami, čas rýchlo sa blížiaceho konca je podobný službe Ježiša Krista počas jeho tri a pol ročného učenia a zvestovania dobrého posolstva o Božom nebeskom kráľovstve! Lenže na rozdiel od jedného Spasiteľa, JK, svet bude mať svedectvo od 7 000 Spasiteľov Jehovu Boha, ktorí nielen uvidia osláveného Ježiša Krista, ale aj sami budú takí (Abdiáš 1:21, 1. Jána 3:2)!