Jehovovi svedkovia a islamský džihád!

6. mája 2023, istrazca, Biblia život

Prebieha „vojna“, o ktorej väčšina národov nevie. Je to „džihád“ slov a zámerov, ktorý bude zahŕňať vraždu každého živého človeka na tejto planéte. To zahŕňa aj dnes ešte nenarodených. Je to systém viery, ktorý obmedzuje spasenie na pár vzácnych ľudí. Je to celosvetová teroristická organizácia, ktorá ospravedlňuje a vydáva „hrozby smrti“ každému. 

Áno, všetkým, ktorí sa rozhodnú nevstúpiť do ich hnutia. Vedú vojnu, svätú vojnu, „džihád“ proti tomuto svetu a všetkým jeho občanom, bohatým aj chudobným! A táto teroristická organizácia je známa ako Jehovovi svedkovia. Zároveň radikálny islam aj Jehovovi svedkovia…a čo majú spoločné:

1. Sú diktované „duchovnými vodcami“, ktorí využívajú propagandu na presadzovanie svojej ideológie k veriacim masám.

2. Nárokujú si vedenie od Boha.

3. Vyžadujú nespochybniteľnú poslušnosť.

4. Proselytizujú na získanie konvertitov.

5. Klamú svojich nasledovníkov, aby uverili, že ich cesta odporu voči tomuto svetu a jeho    obyvateľom je ‚svätým poslaním‘ a ‚Božou vôľou’.

6. Sú izolacionisti kvôli svojim ideológiám a všetkých ľudí mimo viery považujú za ‚satanových služobníkov’.

7. Dôrazne odrádzajú od zmiešaných manželstiev s tými, ktorí nezdieľajú rovnaké presvedčenie.

8. Dôrazne odrádzať od vysokoškolského vzdelávania.

9. Vyžadujú poslušnosť mocenskej štruktúre, dokonca aj na miestnej úrovni, keďže sa to rovná poslušnosti Bohu.

10. Tvrdo sa stavajú proti akéjkoľvek kritike vo viere. Opozícia môže v radikálnom islame viesť k smrti alebo k vylúčeniu (forma duchovnej smrti) čo sa týka Jehovových svedkov.

11. Vychovávajú svoje deti v ich príslušných ideológiách a vedú ich k presvedčeniu, že svet okolo nich je zlý a treba ho zničiť.

12. Učia svoje deti, že ich ideológia je jediná pravá cesta; že poslušnosť ich príslušným náboženským vodcom je poslušnosťou Bohu.

13. Tvrdia, že sú hovorcovia Boha.

Čakajú na spasiteľa. V islame veria, že imám obráti svet na Islam. Jehovovi svedkovia veria, že Ježiš Kristus bude naveky zabíjať všetkých na planéte, ktorí nie sú Jehovovými svedkami v čase jeho Druhého príchodu, a tak zostanú Jehovovi svedkovia len jedinými obyvateľmi tejto planéty. Deti oboch ideológií sú vychovávané s takýmito očakávaniami!

Ide o ideológie ovládané absolútne mužmi. Umiestňujú ženy na nižšiu úroveň sociálneho postavenia ako mužov. Vyžadovať, aby sa ženy podriaďovali mužom! A žiadajú, aby ženy boli pred sobášom čisté. Sú ochotní klamať na obranu svojich ideológií, ale i budú na to používať všetky im možné prostriedky zdôvodnenia, a zároveň budú potom používať aj svetských advokátov!