Poviem Vám Božie Sväté Tajomstvo!

5. apríla 2023, istrazca, Biblia

“A teraz vám poviem sväté tajomstvo: Nie všetci zomrieme, ale všetci budeme premenení, vo chvíli, v tom okamihu, pri zvuku poslednej trúbky. Trúbka zaznie a mŕtvi budú vzkriesení neporušiteľní, aj my budeme premenení. Pretože to, čo je porušiteľné, si musí obliecť neporušiteľnosť, a čo je smrteľné, si musí obliecť nesmrteľnosť. Ale keď to, čo je porušiteľné, si oblečie neporušiteľnosť, no a čo je smrteľné, si oblečie nesmrteľnosť, splní sa to, čo je napísané: ‚Smrť je pohltená navždy.’” – 1 Korinťanom 15:51-54.

A tak Božie sväté tajomstvo je niečo, čo pochádza od Boha, je ním zadržané až do jeho vlastného času, a je zjavené len tým, ktorým sa to Boh rozhodne oznámiť! Takže žiadne teologické štúdia a meditácie nepomôžu ľuďom pochopit Božie sväté tajomstvá, až kým on sa nerozhodne ich zjaviť, ale len svojim pomazaným adoptovaným synom, aj bratom jeho jedinečného syna, Ježiša Krista! A tak sväté tajomstvo apoštola Pavla je v priamom protiklade s tým, čo učí spoločnosť Strážna veža!

Učia, že väčšina pomazaných bratov Krista, ktorá takpovediac “spala” v smrti od prvého storočia, ale až do ich, no tiež chybného učenia, že začali byť vzkriesení niekedy po roku 1919 alebo tri roky aj pol po Kristovom “neviditeľnom” druhom príchode už v roku 1914! Naproti tomu, apoštol Pavol bol inšpirovaný napísať, toto jemu zjavené sväté tajomstvo, že všetci zo skupiny 144 000 Kristových spolubratov a spolukráľov budú “premenení” v tom istom okamihu!