Kto je dnes skutočne Veľký Babylon!

13. marca 2023, istrazca, Biblia

“A anjel zvolal silným hlasom: ‚Padol! Veľký Babylon padol a stal sa sídlom démonov a skrýšou každého nečistého ducha a každého nečistého a nenávideného vtáka! Všetky národy padli za obeť vínu jeho vášne, vínu jeho nemravnosti. Králi zeme sa s ním dopúšťali nemravnosti a obchodníci zeme zbohatli vďaka jeho nehanebnému prepychu.“  – Zjavenie 18:2, 3.

Ak je skutočná pravda to, čo hovorí Spoločnosť Strážna Veža, že svetová ríša falošného náboženstva (ako Veľký Babylon) je zodpovedná za preliatie všetkej krvi apoštolov, tiež prorokov a svätých, potom musel  Ježiš urobiť CHYBU, keď jasne povedal, že Jeruzalem je mesto, ktoré nesie Božie meno, a sa previnilo preliatím krvi prorokov, múdrych mužov a verejných inštruktorov poslaných k nemu, podľa slov Matúša 23:34-36!

Preto slová v Zjavení 18:4 možno najlepšie pochopiť tak, že sú jasne nasmerované na Boží Ľud, ktorý nesie Božie meno, tých, ktorí predstavujú duchovný Boží Izrael! A boli uväznení v duchovnom zajatí novodobého farizejského vedenia Spoločnosti Strážnej Veže. Áno, Zjavenie hovorí k Božiemu ľudu v Zjavení 18:4!

Ake tí, ktorí najviac bránili svedkom plne sa páčiť Jehovovi Bohu, a následne im bránili dostať sa do Božieho Kráľovstva kvôli učeniu a praxe, je ich vedenie, Spoločnosť Strážnej Veža! Áno, novodobý Veľký Babylon zlomyseľne vzal ‚kľúč poznania‘ samotným verným novodobým svedkom Jehovovým, novodobému duchovného národu Izraela, rovnako ako to robili farizeji a spoločnosť v Ježišových dňoch. – Lukáš 11:52