Prichádza 7 000 pomazaných Kristov!

30. januára 2023, istrazca, Biblia život

Túto budúcu skutočnosť prezentuje apoštol Ján inšpirovanými slovami vo svojej knihe: “V tú hodinu nastalo veľké zemetrasenie a desatina mesta sa zrútila. Pri zemetrasení zahynulo 7 000 ľudí. Ostatní sa veľmi naľakali a vzdali slávu nebeskému Bohu.” – Zjavenie 11:13.

Zemetrasenie pripomína to, čo sa stalo usmrtením Božieho syna Ježiša Krista v prvom storočí židovskými a rímskymi vládcami v roku 33 n.l. v Jeruzaléme podľa starovekých izraelských proroctiev ako naplnenie prvého biblického proroctva v Prvej Mojžišovej knihe 3:15.

‘Semeno ženy‘ v nej spomenuté pozostáva zo 144 000 vykúpených nedokonalých ľudí a adoptovaných synov Jehovu Boha v spojení s jeho dokonalým synom, po jeho vzkriesení do pozície nesmrteľného boha, ktorý dostal všetkú moc na nebi i na Zemi – Matúš 28:18; Ján 1:1.

Počas asi 2 000 rokov si Zvrchovaný Vládca vesmíru volil členov ‘semena ženy’ a pred druhým príchodom Krista bude na Zemi pomazaný ostatok ‘semena ženy‘ v počte asi 7 000, podľa horecitovaného inšpirovaného biblického verša v knihe Zjavenie od apoštola Jána.

V rýchlo prichádzajúcom druhom príchode Krista (Hebrejom 9:28), keď oslávi svojich verných 7 000 pomazaných bratov (Kristov), tí budú svedčiť vodcom sveta, že uvideli osláveného Krista v jeho nebeskej sláve, čo povedie k ich smrti po 3 1/2 rokoch!