Nebudete vlastniť nič a budete šťastní!

13. novembra 2022, istrazca, život

Čo môže prinútiť ľudí rôznych národností, vierovyznaní, profesií a sociálneho postavenia z celého sveta, aby sa dobrovoľne spojili na jednej platforme? Čo môže prinútiť všetkých zástupcov 180 krajín, aby každý deň pracovali ako dobrovoľníci na príprave až takéhoto komplexného podujatia? 

Globálna kríza: vojny, epidémie, hrozby hladovania a masového vymierania. Zdá sa vám takýto dôvod dostatočne dôležitý? A to je len špička smrteľného „ľadovca“, ktorý sa črtá. Posledná vojna ľudstva je vojnou proti klíme, ktorá zabíja chudobných aj bohatých všade na svete. 

Už prebieha, berie životy miliónov ľudí, ničí všetko, čo mu stojí v ceste. Pre účastníkov otvoreného medzinárodného online fóra Global Crisis. Naše prežitie je v jednote! Tieto dôvody stačili na to, aby sme dali bokom rozpory a zjednotili sa v záujme informovania celého obyvateľstva Zeme! 

Bez sponzorov, bez reklamy, bez skrytej agendy. Sme umelo rozdelení a nútení bojovať proti sebe. Životu roztriešteného ľudstva hrozí bezprostredná hrozba zničenia. Účastníci Fóra si to uvedomujú, odborníci Fóra to potvrdia vedeckými faktami a očití svedkovia sa podelia o svoje skúsenosti. 

Všetky fakty odzneli počas živého vysielania, 12. novembra 2022, ale so simultánnym tlmočením do 150 jazykov! Ak vo vás ešte zostal zdravý rozum, pridajte sa do fóra! Ak ste pripravení vziať späť zodpovednosť za svoj život, ktorý ste vždy márne presúvali na politikov, majte odvahu!

A dozviete sa pravdu! Našou hlavnou úlohou je dnes vyhnúť sa klimatickej katastrofe, pochopiť skutočný rozsah a príčiny svetových kríz a napokon zvážiť praktické riešenia a východiská zo situácie! Informácia je v súlade s motom K Schwaba: Nebudete vlastniť nič a budete šťastní!