Nepochopené detaily z Večnej Knihy Boha

5. septembra 2022, istrazca, Nezaradené

Čo sa týka večnej knihy nášho Stvoriteľa, je napísané pod inšpiráciou proroka Izaiáša: “Je to tak, ľudia sú len tráva. Tráva ale uschne a kvet zvädne, ale slovo nášho Boha je večné.“ – Izaiáš 40:7, 8. Preto všetky detaily originálne napísané pod vedením Božieho svätého ducha sú absolútne správne a korektné po celú večnosť! Ľudia, ktorí si budú užívať zo života večne, vždy tam náldu nové detaily!

Ale aj dnes v Biblii existujú detaily, ktoré by sa zdali jednoducho pochopiteľné, ale ich pochopenie je nesprávne, aj chybné aj pre vzdelaných teólogov a vzdelávateľov, ktorí učia ostatných. Zoberme si tak známu všeobecnú náuku, ako je Trojica, v ktorú dnes veria milióny nielen kresťanov, ale aj prívržencov iných náboženstiev, ktoré tiež veria v trijice rôznych rozmerov a pôvodov.

Na druhej strane biblia o Ježišovi jednoducho hovorí: “Na počiatku bolo Slovo a Slovo bolo u Boha, a to Slovo bolo bohom. To Slovo bolo na počiatku u Boha.” – Ján 1:1, 2. Takže Ježiš Kristus mal začiatok. Podobne ten istý apoštol Ján vo svojom treťom liste kresťanom píše: “Kto hreší, pochádza z Diabla, lebo Diabol hreší od začiatku.” – 1. Jána 3:8. Je jasné, že Stvoriteľ nestvoril zlého Satana! Ten sa stal takým po čase!